Reviews over Boksscholen


  Kampioen - Review over Alex Blanchard

  Alex gooit de zweep over de trainingen en dat is positief bedoeld, geen verslapping, je komt en dan wil hij 1000% inzet en motivatie, hij straalt dat zelf uit, soms heb ik een stok achter de deur nodig, nu verslappen past niet in zijn woordenboek, een grote sterkte vent met uitstraling en ja een groot boks kampioen geweest, ben geen 18 jaar meer maar ik voel me fitter, sterker en meer zelfvertrouwen dankzijn Alex zijn trainingen.

  Sterke punten
  Super motivatie, eist veel van je maar dat is de enige manier om echt beter te worden.

  Zwakke punten
  Geen

  Vertrouwen - Review over Alex Blanchard

  Als jonge vrouw heb ik boks les en conditie training van Alex gehad, dat viel tegen zo zwaar het is zeker in het begin, maar nu na x maanden voel ik mij safe, vertrouwen en de spierpijn is veel minder, mijn benen zijn lekker strak, Alex blij met jou liefs Simone

  Sterke punten
  Blijft achter me aan zitten, niet verslappen af en toe ben ik lui.

  Zwakke punten
  geen enkele

  Motiverend - Review over Alex Blanchard

  Ben nu x maanden bezig geweest maar het was niet even doen bij Alex, zelf een groot kampioen dus wist mij te raken, nu begint het een vast onderdeel van mijn leven te worden, buikspieren zijn sterk verbeterd, benen en rug en ik kan redelijk stoten geeft veel zelfvertrouwen !! Dankjewel Alex keep punching

  Sterke punten
  Motiverend, blijft je achter je kont aan zitten !!

  Zwakke punten
  Nee zeker niet

  Super motiverend - Review over Alex Blanchard

  Met Alex trainen is altijd even afzien maar ook een feestje ! In relatief korte tijd merkte ik al resultaat, hij blijft je motiveren en dat gaf mij het juiste setje op weg naar een beter lichaam.

  Sterke punten
  Motiverend, weet waar hij over praat, geeft je positief op je donder, afhaken is er niet bij.

  Zwakke punten
  niet van toepassing

  Top! - Review over BoksZoetermeer

  Ik train nu ongeveer 5 maanden bij Boks, en het is er super gezellig. De trainers zijn sociaal en leren je echt boksen. Er word les gegeven in een mooie grote ruimte, met veel zakken.

  Sterke punten
  Grote ruimte en goede faciliteiten.

  Zwakke punten
  Geen gevonden.

  Not recommended - Review over ABOV Amsterdam

  This is a verry bad place not recommended, the trainer and people training there almost all are strange unfair bad, you feel totally not welcome there, when you come first day there they try to broke your face untill you come in condition then they are not brave anymore, really not recommended cold strange unfair trainers not welcome they look more like a gang then gentle sport boxing club, NOT RECOMMENDED!!!

  Sterke punten
  NOT

  Zwakke punten
  Strange trainers not responsible not welcome they make distinction cold guys agressive cold unfair people!!!

  Boxing with Alex - Review over Alex Blanchard

  Since 8 months I have been training with Alex. I had no experience with boxing prior to when I started with him, due to his training program I managed to lose 6 kg and I am able to train for 1 hour. And go true al the exercises he made for me. I feel much fitter and secure than before. Thank you for letting me feel fit again.

  Onhygiënisch - Review over BoksZoetermeer

  Er hangt een vieze lucht en er zijn geen douches aanwezig. Kleine ruimte om te trainen, je loopt snel door elkaar heen

  Sterke punten
  Sterke stank

  Zwakke punten
  Vies

  Veel lessen en variatie in trainers. - Review over BoksZoetermeer

  Ik ben sinds kort lid bij Boks, en ik ben zeer tevreden. Er zijn enorm veel lessen en er is ook een groot aantal trainers. Dit houd het gevarieerd en leuk!

  Sterke punten
  Veel lessen Veel verschillende trainers Mooie faciliteiten Elke dag sporten

  Gezellig en goede trainers! - Review over Mesa Sport

  Mooie sportschool. Goede trainers. Gezellige en vriendelijke mensen, je voelt je er al snel thuis. Leuke lessen.

  Sterke punten
  Goede trainers. Bondscoach. Gezellig. Leuke sfeer.

  Leuk - Review over Boksschool Gerard Bok

  Het is een goede en leuke boksschool. Doen het niets voor winst maar om je te leren boksen. Leuke en aardige trainers.

  Sterke punten
  Niet voor de winst Leuke en aardige trainers

  Zwakke punten
  Het is wat klein dus kan wel eens druk zijn

  boksinstructeur verzorgd door dick zwiers - Review over Boksvereniging Delfzijl

  master trainer dick zwiers[onze trainer] heeft 6 mensen opgeleid tot boxercise instructeur vgls. methode boxercise dit is een wereldwijde erkende door ned. boksbond opleiding de cursisten waren van hoog niveau 1 man ex tienkamper[nat.ploeg] 1 meisje behoort bij top noordelijke kickboksen 1 meisje werkt bij de mariniers [sport afd.] 1 man ex betaald voetbal 1 man wedstrijd bokser[arsen] boksver. emmen 1 man van boksver.delfzijl [jacob] met een rijk verleden in de bokssport.

  Sterke punten
  technische gedeelte[uitvoering] behoorlijk bij geschaafd leren leiding te geven en ontvangen tempo prettige manier van de master trainer [dick zwiers] om de lessen te verzorgen onderlenge sfeer uitstekend na de proeve van bekwaamheid afgelegd te hebben te horen dat ze allen geslaagd waren

  Zwakke punten
  wel een vermoeide dag, je bent de hele dag bezig,is het niet de theorie dan wel de praktijk de dag werd afgesloten met een evaluatie gesprek en uiteraard en de uitslag bijde kanten waren zeer te vreden en dat benadrukte ieder cursist. word boxercise instructeur een echte aanrader voor jong en oud

  Uitbereiding met extra bokszaal - Review over BAV Frisia

  Boks en Atletiek Vereniging (BAV) Frisia gaat uitbreiden. Door de toename van het aantal leden is vanaf 1april 2018 een extra boks zaal in gebruik genomen. Daarnaast is er gestart met extra vrouwengroep boks training en op dinsdag en donderdag van 10:00 - 11:00 veteranen training. De trainingen worden verzorgt door een door de Nederlandse Boks Bond gecertificeerde trainer. Wil je kennismaken met boksen? Kom langs voor de gratis proeftrainingen en proef de ontspannen sfeer.

  Sterke punten
  Er heerst een ontspannen sfeer. Ervaren trainers. Ervaren boksers ondersteunen beginnende boksers tijdens de trainingen. Ruime accomodatie. Gratis parkeren.

  Zwakke punten
  Geen

  Top boksschool - Review over Boksclub ABCC

  Er is geen twijfel over mogelijk dat ABCC de boksschool van Apeldoorn is. Niet alleen afpeigeren maar ook gewoon kwalitatief technieken leren en leren van de beste boksers en trainers die Nederland biedt. Boksers als Peter en Brandon Mullenberg, Enrico La Cruz zie je geregeld trainen onder leiding van hoofdcoach Hennie van Bemmel of een van de andere trainers.

  Sterke punten
  De no-nonsense (oude) boksschool sfeer en de trainingslocatie.

  Zwakke punten
  Geen

  Goede boks school - Review over BoxingStadGroningen

  Leuke sfeer en goede begeleiding. Goede personal training. Elke week is het weer anders, zodat het niet saai wordt. Ook mogelijkheden om met groepslessen mee te doen.

  Elke keer weer een feestje - Review over Boksschool Sedney

  Vorig jaar na opendag op mijn oude dag begonnen. Had ik veel eerder moeten doen. Was een beetje huiverig wat voor volk er op zo'n boksschool rondloopt maar dat zijn allemaal normale mensen die gewoon lekker willen trainen. Mijn conditie gaat er zichtbaar op vooruit, de lessen zijn gezellig maar wel lekker pittig. En elke keer weer ander schematje. Ben er helemaal verslaafd aan geworden en heb dit jaar dan ook jaar abonnement genomen.

  Sterke punten
  Gezellige, vriendelijke sfeer en leuke afwisselende trainingen met een goede instructeur. De Vakantie- en kerstborrel aangeboden door Eugene. Altijd leuk met een verrassende training vooraf.

  Zwakke punten
  Ik heb geen zwakke punten, zou fijn zijn als er een weekenddag bijzit.

  Leuke sfeervolle boks / sportschool - Review over Boks Academie Bant

  Kleine groepen max 12 . voor beginners en gevorderden

  Sterke punten
  Goede kennis amateur boks techniek training

  Zwakke punten
  Nvt

  Mooie bokschool - Review over BoksZoetermeer

  Super boksschool, met veel persoonlijke aandacht.

  8 counts Alkmaar - Review over 8Counts

  De sfeer is uitstekend en voelde mij vanaf dag 1 al thuis. Echt een aanrader voor jong en oud. Boxing / Kickboxing Join us !

  Sterke punten
  Goeie sfeer Top trainers Lekker workouts En niet duur

  Zwakke punten
  Geen

  Fijne boksschool - Review over LV-Boxing

  Ik train al 2 jaar en bevalt zeker prima. Leuke grote groep en veel meiden

  Sterke punten
  veel vrouwen aanwezig

  Proefweek gehad! SUPER - Review over LV-Boxing

  Ik heb proefweek aangevraagd en kreeg meteen reactie en uitleg. Tijdens mijn proefweek verschillende trainingen en trainers gehad. Prijs/aanbod geweldig en lekker makkelijk te bereiken

  Prima school voor jong en oud - Review over LV-Boxing

  Leuke lessen, uitgebreid proefles week en juiste begeleding

  Sterke punten
  Begeleiding en respectvolle omgang

  Heerlijke sfeer lieve mensen - Review over Boksschool Houwaart

  Ik train nu al meer dan een jaar met veel plezier bij Boxschool houwaard. IN de afgelopen maanden hebben ze hun les programma omgegooid en kan je er elke avond van maandag tot vrijdag terecht voor een geweldige training. De trainers zijn goed pushen je tot je uiterste. Daarnaast letten ze goed op en geven voldoende aandacht aan techniek zodat je echt elke week beter en beter wordt. De mensen, mannen en vrouwen, die er komen trainen zijn aardige mensen en de sfeer is altijd goed. Er komt geen agressie of haantjes gedrag voor. Kortom wat mij betreft de beste school om te komen trainen of je nu een beginnend boxer bent of al een paar jaartjes ervaring hebt

  boksen - Review over 8Counts

  Ik kom vaak daar en vind het geweldig echt Alkmaars trots

  Sterke punten
  alles

  Zwakke punten
  geen 1

  8counts - Review over 8Counts

  Ik heb altijd zin om naar 8counts te gaan, soms ga ik boksen en als ik nog energy heb dan ga ik dansen, de eigenaar is echt aardig en zijn vriendin is ook vet aardig en kan vet goed dansen, zij geven mij het gevoel alsof ik familie ben, om een lang verhaal kort te maken one big family...

  Sterke punten
  Éénheid

  Zwakke punten
  '