Reviews over Boksscholen


  Bewegen en Plezier

  Review over Mesa Sport

  Super leuke en goede Boksschool voor jong en oud .
  Met goede parkeergelegenheid

  In één woord: slecht!

  Review over Masato

  Dit bedrijf zet minderjarige trainers in om zeer onprofessionele groepslessen te geven waarvan de kwaliteit ontbreekt. Deze zeer jonge trainers hebben geen diploma waardoor zij niet bevoegd zijn om les te geven.
  Verder gaan ze een contract aan met een minderjarige zonder dat er getekend is door een ouder/voogd, wat letterlijk in het contract als vereiste geldt. Daarom is het contract dus wettelijk niet bindend.
  Als argument gebruiken ze dat er een ouder zou komen kijken naar de les, waardoor er op deze manier toestemming gegeven zou worden. Wettelijk is dit niet legaal, omdat het niet schriftelijk en zwart op wit getekend is.
  Wanneer je je abonnement wil opzeggen bij dit bedrijf draaien ze 180 graden om en gaan ze bedreigingen sturen en persen ze geld af van een minderjarige.
  Let op: sluit daarom GEEN abonnement af bij dit bedrijf. Je wordt opgelicht waar je zelf bij staat.
  En natuurlijk gaan ze mijn review ontkennen net zoals alle andere negatieve reviews. Alles om goed over te komen. Maar schijn bedriegt. Hopelijk maken ze geen nieuwe slachtoffers en zorgen ze er eerst voor dat hun zaken op orde zijn.

  Fit worden

  Review over Alex Blanchard

  Tijdje bezig nu denk 3 maanden begin was lastig want ik ben soms lui, resultaten na 3 maanden zijn goed, fitter, vet kwijt, spieren gekweekt maar vooral zelfvertrouwen gekregen.
  Een boksende vrouw, het voelt gewoon super.

  Sterke punten
  Motiverend, kan niet de kantjes er af lopen.......

  Zwakke punten
  Nog niet meegemaakt.

  Motiverend

  Review over Alex Blanchard

  Motiverend dat is mijn ervaring, als iets oudere vrouw had ik iemand nodig voor motivatie, ik heb alle moed bijeen verzameld en met Alex afspraak gemaakt, prima gesprek, na de eerste trainingwas ik redelijk stuk, voelde mijn lichaam en spieren.
  Nu 3 maanden verder, 7 kg kwijt veel meer zelfvertrouwen, op zijn advies voeding aangepast, uiterst effectief, niet eenvoudig moet ik zeggen, maar mijn lichaam met de lente in aantocht ziet er beter uit.
  Ik voel me weer veel beter, dankjewel Alex.

  Astrid

  Sterke punten
  Motivatie, adviezen, ik kan niet verslappen bij hem want dat was mijn zwakke punt, geen excuus vinden dat ik niet vol gas gaf.

  Insprirerend !

  Review over Alex Blanchard

  Was al even solo bezig, mijn gewicht was niet goed, motivatie was matig, altijd wel een smoes om niet te gaan en ik had al even last van mijn rechter schouder, liep de kantjes ervan af.

  Ik had gewoon een stok achter de deur nodig, iemand die mij achter mijn kont aan zat.

  Afspraak gemaakt met Alex over mijn situatie, na een halfuurtje besloot ik te kiezen voor een proefles, misschien wel een van mijn beste beslissingen ook, de eerste les was heftig, kon niet meer, ik schrok van mijn conditie, ik ging een verbintenis aan en 2 keer per week gingen wij aan het werk, spierpijn en vermoeidheid, na 3 ot 4 weken merkte ik dat mijn gewicht beter werd, mijn zelfvertrouwen groeide enorm, en mijn schouder was een stuk verbeterd, na 6 maanden later ben ik verslaafd aan sporten met Alex, geen verslapping, ik ben een trainingsbeest geworden door zijn instelling, voel me fitter dan ooit !

  We gaan zeker door nu 8 kg kwijt en veel meer kracht in mijn lichaam.

  Sterke punten
  Motivatie, inspirerend, respect

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Insprirerend !

  Review over Alex Blanchard

  Was al even solo bezig, mijn gewicht was niet goed, motivatie was matig, altijd wel een smoes om niet te geaan en ik had al even last van mijn rechter schouder, liep de kantjes er van af.
  Ik had gewoon een stok achter de deur nodig, iemand die mij achter mijn kont aan zat.
  Afspraak gemaakt met Alex over mijn situatie, na een halfuurjte besloot ik te kiezen voor een proefles, misschien wel een van mijn beste beslissingen ook, de eerste les was heftig, kon niet meer, ik schrok van mijn conditie, ik ging een verbintenis aan en 2 keer per week gingen wij aan het werk, spierpijn en vermoeidheid, na 3 ot 4 weken merkte ik dat mijn gewicht bester werd, mijn zelfvertrouwen groeide enorm, en mijn schouder was een stuk verbeterd, na 6 maanden later ben ik verslaafd aan sporten met Alex, geen verslapping, ik ben een trainingsbeest geworden door zijn instelling, voel me fitter dan ooit !
  We gaan zeker door nu 8 kg kwijt en veel meer kracht in mijn liachaam.

  Sterke punten
  Motivatie ! Begeleiding.

  Zwakke punten
  nog niet gevonden

  Beste ooit

  Review over Thai Gym

  Beste sportschool

  Sterke punten
  Leuke trainers, leuke lessen

  Zwakke punten
  Geen

  Inspirerend

  Review over Alex Blanchard

  Met een drukke baan als leidinggevende heb ik weinig tijd, mijn vorige sportschool was makkelijk, ik deed maar iets, nooit vol gas, keek op de klok en ging weer naar huis, ik voelde geen enkele verbetering.
  Via een vriend van mij Frits hoorde ik over Alex Blanchard zijn manier van lesgeven, nu geloof mij het was afzien en soms dacht ik stop er maar mee, spierpijn zacht uitgedrukt, maar afhaken ik kreeg er geen kans voor bij Alex hij zat 200% achter mijn broek aan, op een gegeven moment voelde ik mij steeds fitter worden, meer zelfvertrouwen, lichamelijk veel beter, het kost misschien ietsje meer maar de voldoening is groots, mijn manier van leidinggeven op mijn bedrijf heb ik ook wat strakker gezet sinds ik les krijg van Alex, doorgaan, nooit opgeven, een heerlijk gevoel is de beloning.
  Frits dank voor je tip en Alex we gaan er weer volledig voor.

  Liefs,

  Francien

  Sterke punten
  Motivatie, inspirerend, beleving, inzet, overbrengen.

  Zwakke punten
  Hij is mijn stok achter de deur ! ppur positief bedoeld dus.

  Inspirerend

  Review over Alex Blanchard

  Veel te lang gewacht met een begin, nu 4 weken verder en ik merk het dagelijks veel stress kwijt, slaap beter en mijn instelling is beter, Alex is de stok achter de deur als ik weer eens zou verslappen, een man met inzicht, ervaring en zelf natuurlijk een grootheid geweest, hij drijft mij tot het uiterste en dat heb ik nodig.

  Sterke punten
  Instelling, mentaliteit, kwaliteit, stok achter de deur, doorgaan !

  Zwakke punten
  Nog niet gevonden.

  Professioneel

  Review over Alex Blanchard

  Het is redelijk eenvoudig, les krijgen op een boksschool van leraren of van een echte professional die zelf de top heeft bereikt en weet wat er nodig is voor echt fit te worden.
  Ben nu 3 maanden bezig en voel de vooruitgang lichamelijk maar zeer zeker ook geestelijk, ben veel sterker geworden met eindelijk veel meer zelfvertrouwen dankzij Alex Blanchard.

  Antoon uit Amsterdam

  Sterke punten
  Mentaliteit !!! achter je kont aan zitten bij afzwakking.

  Zwakke punten
  Geen

  Disciple

  Review over Alex Blanchard

  It's hard to explain in few words what Alex represents for this sport and his human skills.. His knowledge, his experience, his patience, his discipline would deserve a Bible to be written. Legendary! ..ah.. i was almost going to forget it: Excellent and Unmatched Trainer

  Sterke punten
  Champ Mentality, Hard and Super Technical Training

  Aangename lessen

  Review over Boksclub De Groot

  Boksclub De Groot is een boksschool waar de trainingen zeer afwisselend zijn. Zowel wedstrijdboksen als recreatief boksen is hier mogelijk, ze nemen hier echt de tijd om je het aan te leren. Ook hebben ze een fijne sfeer om te sporten.

  Sterke punten
  Afwisselende lessen, aandacht voor kwaliteit, goede sfeer

  Kampioen

  Review over Alex Blanchard

  Alex gooit de zweep over de trainingen en dat is positief bedoeld, geen verslapping, je komt en dan wil hij 1000% inzet en motivatie, hij straalt dat zelf uit, soms heb ik een stok achter de deur nodig, nu verslappen past niet in zijn woordenboek, een grote sterkte vent met uitstraling en ja een groot boks kampioen geweest, ben geen 18 jaar meer maar ik voel me fitter, sterker en meer zelfvertrouwen dankzijn Alex zijn trainingen.

  Sterke punten
  Super motivatie, eist veel van je maar dat is de enige manier om echt beter te worden.

  Zwakke punten
  Geen

  Vertrouwen

  Review over Alex Blanchard

  Als jonge vrouw heb ik boks les en conditie training van Alex gehad, dat viel tegen zo zwaar het is zeker in het begin, maar nu na x maanden voel ik mij safe, vertrouwen en de spierpijn is veel minder, mijn benen zijn lekker strak, Alex blij met jou liefs Simone

  Sterke punten
  Blijft achter me aan zitten, niet verslappen af en toe ben ik lui.

  Zwakke punten
  geen enkele

  Motiverend

  Review over Alex Blanchard

  Ben nu x maanden bezig geweest maar het was niet even doen bij Alex, zelf een groot kampioen dus wist mij te raken, nu begint het een vast onderdeel van mijn leven te worden, buikspieren zijn sterk verbeterd, benen en rug en ik kan redelijk stoten geeft veel zelfvertrouwen !! Dankjewel Alex keep punching

  Sterke punten
  Motiverend, blijft je achter je kont aan zitten !!

  Zwakke punten
  Nee zeker niet

  Super motiverend

  Review over Alex Blanchard

  Met Alex trainen is altijd even afzien maar ook een feestje !
  In relatief korte tijd merkte ik al resultaat, hij blijft je motiveren en dat gaf mij het juiste setje op weg naar een beter lichaam.

  Sterke punten
  Motiverend, weet waar hij over praat, geeft je positief op je donder, afhaken is er niet bij.

  Zwakke punten
  niet van toepassing

  Top!

  Review over BoksZoetermeer

  Ik train nu ongeveer 5 maanden bij Boks, en het is er super gezellig. De trainers zijn sociaal en leren je echt boksen.

  Er word les gegeven in een mooie grote ruimte, met veel zakken.

  Sterke punten
  Grote ruimte en goede faciliteiten.

  Zwakke punten
  Geen gevonden.

  Not recommended

  Review over ABOV Amsterdam

  This is a verry bad place not recommended, the trainer and people training there almost all are strange unfair bad, you feel totally not welcome there, when you come first day there they try to broke your face untill you come in condition then they are not brave anymore, really not recommended cold strange unfair trainers not welcome they look more like a gang then gentle sport boxing club, NOT RECOMMENDED!!!

  Sterke punten
  NOT

  Zwakke punten
  Strange trainers not responsible not welcome they make distinction cold guys agressive cold unfair people!!!

  Boxing with Alex

  Review over Alex Blanchard

  Since 8 months I have been training with Alex. I had no experience with boxing prior to when I started with him, due to his training program I managed to lose 6 kg and I am able to train for 1 hour. And go true al the exercises he made for me. I feel much fitter and secure than before. Thank you for letting me feel fit again.

  Onhygiënisch

  Review over BoksZoetermeer

  Er hangt een vieze lucht en er zijn geen douches aanwezig. Kleine ruimte om te trainen, je loopt snel door elkaar heen

  Sterke punten
  Sterke stank

  Zwakke punten
  Vies

  Veel lessen en variatie in trainers.

  Review over BoksZoetermeer

  Ik ben sinds kort lid bij Boks, en ik ben zeer tevreden.
  Er zijn enorm veel lessen en er is ook een groot aantal trainers. Dit houd het gevarieerd en leuk!

  Sterke punten
  Veel lessen
  Veel verschillende trainers
  Mooie faciliteiten
  Elke dag sporten

  Gezellig en goede trainers!

  Review over Mesa Sport

  Mooie sportschool. Goede trainers. Gezellige en vriendelijke mensen, je voelt je er al snel thuis. Leuke lessen.

  Sterke punten
  Goede trainers. Bondscoach. Gezellig. Leuke sfeer.

  Leuk

  Review over Boksschool Gerard Bok

  Het is een goede en leuke boksschool. Doen het niets voor winst maar om je te leren boksen. Leuke en aardige trainers.

  Sterke punten
  Niet voor de winst
  Leuke en aardige trainers

  Zwakke punten
  Het is wat klein dus kan wel eens druk zijn

  boksinstructeur verzorgd door dick zwiers

  Review over Boksvereniging Delfzijl

  master trainer dick zwiers[onze trainer] heeft 6 mensen opgeleid tot boxercise instructeur vgls. methode boxercise dit is een wereldwijde erkende door ned. boksbond opleiding
  de cursisten waren van hoog niveau
  1 man ex tienkamper[nat.ploeg]
  1 meisje behoort bij top noordelijke kickboksen
  1 meisje werkt bij de mariniers [sport afd.]
  1 man ex betaald voetbal
  1 man wedstrijd bokser[arsen] boksver. emmen
  1 man van boksver.delfzijl [jacob] met een rijk verleden in de bokssport.

  Sterke punten
  technische gedeelte[uitvoering] behoorlijk bij geschaafd
  leren leiding te geven en ontvangen
  tempo prettige manier van de master trainer [dick zwiers] om de lessen te verzorgen
  onderlenge sfeer uitstekend
  na de proeve van bekwaamheid afgelegd te hebben te horen dat ze allen geslaagd waren

  Zwakke punten
  wel een vermoeide dag, je bent de hele dag bezig,is het niet de theorie dan wel de praktijk
  de dag werd afgesloten met een evaluatie gesprek en uiteraard en de uitslag
  bijde kanten waren zeer te vreden en dat benadrukte ieder cursist.
  word boxercise instructeur een echte aanrader voor jong en oud

  Uitbereiding met extra bokszaal

  Review over BAV Frisia

  Boks en Atletiek Vereniging (BAV) Frisia gaat uitbreiden.

  Door de toename van het aantal leden is vanaf 1april 2018 een extra boks zaal in gebruik genomen. Daarnaast is er gestart met extra vrouwengroep boks training en op dinsdag en donderdag van 10:00 - 11:00 veteranen training.

  De trainingen worden verzorgt door een door de Nederlandse Boks Bond gecertificeerde trainer.

  Wil je kennismaken met boksen? Kom langs voor de gratis proeftrainingen en proef de ontspannen sfeer.

  Sterke punten
  Er heerst een ontspannen sfeer.

  Ervaren trainers.

  Ervaren boksers ondersteunen beginnende boksers tijdens de trainingen.

  Ruime accomodatie.

  Gratis parkeren.

  Zwakke punten
  Geen