• Ik train nu ongeveer 5 maanden bij Boks, en het is er super gezellig. De trainers zijn sociaal en leren je echt boksen.

    Er word les gegeven in een mooie grote ruimte, met veel zakken.

    Sterke punten
    Grote ruimte en goede faciliteiten.

    Zwakke punten
    Geen gevonden.

    Door Michael op 4 oktober 2019 Reageer

  • This is a verry bad place not recommended, the trainer and people training there almost all are strange unfair bad, you feel totally not welcome there, when you come first day there they try to broke your face untill you come in condition then they are not brave anymore, really not recommended cold strange unfair trainers not welcome they look more like a gang then gentle sport boxing club, NOT RECOMMENDED!!!

    Sterke punten
    NOT

    Zwakke punten
    Strange trainers not responsible not welcome they make distinction cold guys agressive cold unfair people!!!

    Door Adam op 1 oktober 2019 Reageer

  • Since 8 months I have been training with Alex. I had no experience with boxing prior to when I started with him, due to his training program I managed to lose 6 kg and I am able to train for 1 hour. And go true al the exercises he made for me. I feel much fitter and secure than before. Thank you for letting me feel fit again.

    Door Hans Zending op 27 augustus 2019 Reageer

  • Er hangt een vieze lucht en er zijn geen douches aanwezig. Kleine ruimte om te trainen, je loopt snel door elkaar heen

    Sterke punten
    Sterke stank

    Zwakke punten
    Vies

    Door John op 16 augustus 2019 Reageer

  • Ik ben sinds kort lid bij Boks, en ik ben zeer tevreden.
    Er zijn enorm veel lessen en er is ook een groot aantal trainers. Dit houd het gevarieerd en leuk!

    Sterke punten
    Veel lessen
    Veel verschillende trainers
    Mooie faciliteiten
    Elke dag sporten

    Door Paul op 5 april 2019 Reageer

  • Mooie sportschool. Goede trainers. Gezellige en vriendelijke mensen, je voelt je er al snel thuis. Leuke lessen.

    Sterke punten
    Goede trainers. Bondscoach. Gezellig. Leuke sfeer.

    Door Amanda op 29 maart 2019 Reageer

  • Het is een goede en leuke boksschool. Doen het niets voor winst maar om je te leren boksen. Leuke en aardige trainers.

    Sterke punten
    Niet voor de winst
    Leuke en aardige trainers

    Zwakke punten
    Het is wat klein dus kan wel eens druk zijn

    Door Cody op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • master trainer dick zwiers[onze trainer] heeft 6 mensen opgeleid tot boxercise instructeur vgls. methode boxercise dit is een wereldwijde erkende door ned. boksbond opleiding
    de cursisten waren van hoog niveau
    1 man ex tienkamper[nat.ploeg]
    1 meisje behoort bij top noordelijke kickboksen
    1 meisje werkt bij de mariniers [sport afd.]
    1 man ex betaald voetbal
    1 man wedstrijd bokser[arsen] boksver. emmen
    1 man van boksver.delfzijl [jacob] met een rijk verleden in de bokssport.

    Sterke punten
    technische gedeelte[uitvoering] behoorlijk bij geschaafd
    leren leiding te geven en ontvangen
    tempo prettige manier van de master trainer [dick zwiers] om de lessen te verzorgen
    onderlenge sfeer uitstekend
    na de proeve van bekwaamheid afgelegd te hebben te horen dat ze allen geslaagd waren

    Zwakke punten
    wel een vermoeide dag, je bent de hele dag bezig,is het niet de theorie dan wel de praktijk
    de dag werd afgesloten met een evaluatie gesprek en uiteraard en de uitslag
    bijde kanten waren zeer te vreden en dat benadrukte ieder cursist.
    word boxercise instructeur een echte aanrader voor jong en oud

    Door Jacob Ophof op 23 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boks en Atletiek Vereniging (BAV) Frisia gaat uitbreiden.

    Door de toename van het aantal leden is vanaf 1april 2018 een extra boks zaal in gebruik genomen. Daarnaast is er gestart met extra vrouwengroep boks training en op dinsdag en donderdag van 10:00 - 11:00 veteranen training.

    De trainingen worden verzorgt door een door de Nederlandse Boks Bond gecertificeerde trainer.

    Wil je kennismaken met boksen? Kom langs voor de gratis proeftrainingen en proef de ontspannen sfeer.

    Sterke punten
    Er heerst een ontspannen sfeer.

    Ervaren trainers.

    Ervaren boksers ondersteunen beginnende boksers tijdens de trainingen.

    Ruime accomodatie.

    Gratis parkeren.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Cees op 30 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is geen twijfel over mogelijk dat ABCC de boksschool van Apeldoorn is. Niet alleen afpeigeren maar ook gewoon kwalitatief technieken leren en leren van de beste boksers en trainers die Nederland biedt. Boksers als Peter en Brandon Mullenberg, Enrico La Cruz zie je geregeld trainen onder leiding van hoofdcoach Hennie van Bemmel of een van de andere trainers.

    Sterke punten
    De no-nonsense (oude) boksschool sfeer en de trainingslocatie.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henk de Graa op 24 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke sfeer en goede begeleiding. Goede personal training. Elke week is het weer anders, zodat het niet saai wordt. Ook mogelijkheden om met groepslessen mee te doen.

    Door Eveline op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorig jaar na opendag op mijn oude dag begonnen. Had ik veel eerder moeten doen. Was een beetje huiverig wat voor volk er op zo'n boksschool rondloopt maar dat zijn allemaal normale mensen die gewoon lekker willen trainen.

    Mijn conditie gaat er zichtbaar op vooruit, de lessen zijn gezellig maar wel lekker pittig. En elke keer weer ander schematje. Ben er helemaal verslaafd aan geworden en heb dit jaar dan ook jaar abonnement genomen.

    Sterke punten
    Gezellige, vriendelijke sfeer en leuke afwisselende trainingen met een goede instructeur.
    De Vakantie- en kerstborrel aangeboden door Eugene. Altijd leuk met een verrassende training vooraf.

    Zwakke punten
    Ik heb geen zwakke punten, zou fijn zijn als er een weekenddag bijzit.

    Door Marc op 10 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kleine groepen max 12 . voor beginners en gevorderden

    Sterke punten
    Goede kennis amateur boks techniek training

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Ben Quint op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super boksschool, met veel persoonlijke aandacht.

    Door Alina op 5 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De sfeer is uitstekend en voelde mij vanaf dag 1 al thuis. Echt een aanrader voor jong en oud.
    Boxing / Kickboxing
    Join us !

    Sterke punten
    Goeie sfeer
    Top trainers
    Lekker workouts
    En niet duur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mark op 4 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik train al 2 jaar en bevalt zeker prima.
    Leuke grote groep en veel meiden

    Sterke punten
    veel vrouwen aanwezig

    Door Sabine op 10 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb proefweek aangevraagd en kreeg meteen reactie en uitleg. Tijdens mijn proefweek verschillende trainingen en trainers gehad.
    Prijs/aanbod geweldig en lekker makkelijk te bereiken

    Door Robin Vers op 10 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke lessen, uitgebreid proefles week en juiste begeleding

    Sterke punten
    Begeleiding en respectvolle omgang

    Door Resh op 10 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik train nu al meer dan een jaar met veel plezier bij Boxschool houwaard.
    IN de afgelopen maanden hebben ze hun les programma omgegooid en kan je er elke avond van maandag tot vrijdag terecht voor een geweldige training.

    De trainers zijn goed pushen je tot je uiterste. Daarnaast letten ze goed op en geven voldoende aandacht aan techniek zodat je echt elke week beter en beter wordt.

    De mensen, mannen en vrouwen, die er komen trainen zijn aardige mensen en de sfeer is altijd goed. Er komt geen agressie of haantjes gedrag voor.
    Kortom wat mij betreft de beste school om te komen trainen of je nu een beginnend boxer bent of al een paar jaartjes ervaring hebt

    Door Avner op 14 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kom vaak daar en vind het geweldig echt Alkmaars trots

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen 1

    Door Denise op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb altijd zin om naar 8counts te gaan, soms ga ik boksen en als ik nog energy heb dan ga ik dansen, de eigenaar is echt aardig en zijn vriendin is ook vet aardig en kan vet goed dansen, zij geven mij het gevoel alsof ik familie ben, om een lang verhaal kort te maken one big family...

    Sterke punten
    Éénheid

    Zwakke punten
    '

    Door Julia op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vanaf de eerste keer dat ik ging boksen bij 8counts in de ochtend, voelde het goed aan, nu boks ik ook in de avond, de sfeer is super en doet mij denken aan de tijden van vroeger. Ik heb overal gezocht naar een boksschool maar kon die niet vinden totdat ik zag dat 8counts sinds kort ook boksen geeft en laatst was mijn idool Ernesto Hoost er ook, die gaf een workshop, ik kon er niet bij zijn maar vond het wel een eer voor de trainer en de club, mij zul je vaker daar zien.

    Sterke punten
    saamhorigheid

    Zwakke punten
    niks

    Door Justin op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De trainer is top en professioneel, niet heel lang maar oersterk, snel en een echte kast, je kan veel van hem leren

    Sterke punten
    Positieve sfeer, leuke trainingen

    Zwakke punten
    .

    Door Sander op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik geef deze boksschool 5 sterren en vind de sfeer super en ook lekker goedkoop, dit kan nog de grootste van NL worden...

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg, veel in combinatie met conditie, goede trainer...

    Zwakke punten
    -

    Door dr dre appel op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • eerste proefles komt de trainer veel laat dit schijnt vaker voor te komen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onprofessionele trainer
    duur

    Door peer op 20 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Boksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen