Noord-Holland

Alex Blanchard
8Counts

9 Reviews

De bokslessen zijn voor iedereen en bestaat uit boksen, cardio en conditietraining. Als je in beweging wilt blijven, afvallen of aan je lichaam wilt werken dan zijn de bokslessen daar zeker geschikt voor. Niet alleen lichamelijk maar mentaal word je Lees verder »
Abov

2 Reviews

De boksschool Abov is een door de Nederlandse Boks Bond (NBB) erkende vereniging. Op deze boksschool wordt er les gegeven door gediplomeerde bokstrainers. ABOV wordt geheel door vrijwilligers bemand. Er wordt les gegeven aan circa 160-200 recreatie bLees verder »
ABOV Amsterdam

2 Reviews

ABOV Amsterdam is een boxing gym met een rijke historie die teruggaat tot 1952. De sportschool heeft een groot aantal Nederlandse en Europese kampioenen voortgebracht en is mede door zijn typisch eigenwijze Amsterdamse karakter een begrip in de boLees verder »
Boksclub De Groot

2 Reviews

Wij zijn een boksclub voor boksers van elk niveau. Wij hanteren een vanaf leeftijd van 12 jaar. Wij zien er op toe dat elk lid op zijn/ haar eigen vaardigheidsniveau het boksen kan beoefenen.
Bij ons is het mogelijk om recreatief te boksen, maar ook heLees verder »

ABC Boxing Joval
Boks Team VBSK Albert Cuyp

Bij Boks Team VBSK Albert Cuyp kun je terecht voor verschillende trainingen.

Lees verder »
Boksclub Petit

Boksclub Pettit | Boksen in Noord Holland bij Boksclub Pettit te Egmond aan de Hoef Boksclug PettitLees verder »
Boksfit Haarlem

Boksen Haarlem | Boksfit Haarlem Lees verder »
Boksteam ABC

Boksteam ABC, boksen met een visie!Lees verder »
Boxing Web

Boksen Haarlem | Boksfit Haarlem Lees verder »
Fight Club Amstelveen
Fitness Zuidas

Fitness Zuidas-De sportschool van Amsterdam Zuidas & Buitenveldert Fitness Zuidas in Buitenveldert, 8 minuten lopen van de Zuidas biedt een fit­ness­ruim­te, groeps­les­sen & kickboksen met persoonlijke begeleiding.Lees verder »
GenerationGym

Generation Gym - Fitness & Kickboksen Generation Gym is de plek voor jong en oud om te werken aan je vorm. Fitness & Kickboksen.Lees verder »
Gym Industries

Start met fitness & boxing bij sportschool Gym Industries Start met boxing, fitness & groepsfitness met een Gratis Proefweek. Gym Industries is dé sportschool in plaatsnaam HaarlemLees verder »
Gym3

Gym 3 – Sportschool | Kickboksen Gym3 | Sportcentrum Amstelveen | Kickboksen | CrosspowerLees verder »
Kickboksen Zuidas

KICKBOKSEN & BOKSEN AMTERDAM ZUIDAS Kickboxen en Boksen in een gastvrije sportschool in Amsterdam Buitenveldert, aan de Zuidas tussen Amsterdam Zuid en Amstelveen. Gratis proefles!Lees verder »
Kickboxing Institute

Kickboks lessen voor iedereen in Bussum, Naarden en Laren Kickboxing Institute geeft kickboks lessen aan kinderen en volwassenen in Bussum, Naarden en Laren. Wordt fit en verbeter je condititie met onze trainingen!Lees verder »
Loeks Gym

Loeks Gym - kickboksen - MMA - Alkmaar | Loeks Gym Lees verder »
MiDo Personal Gym
Mikes Gym

Home - Mikes Gym Mike's Gym Amsterdam staat wereldwijd bekend als dé sportschool op het gebied van kickboksen, boksen en MMA.Lees verder »
Movin' Gym Alkmaar

Welkom bij Movin' Gym Alkmaar Noord Kickbokstraining bij Movin Gym in Alkmaar Noord is voor iedereen mogelijk. Bij Movin Gym leer je op een actieve manier met lichaam en geest bezig te zijn. Ze leren zichzelf verdedigen, worden weerbaarder en krijgen

Lees verder »
Personal Boxing

Personal Boxing door Gökhan Gedik - personal boxing lessen & cursussen Personal Boxing door Gökhan Gedik | personal boxing training, trainercursus of boksworkshop bij Personal Boxing in Almelo, Amsterdam of bij jou op locatie.Lees verder »
Punch Club

Punch – Women's Health Club Lees verder »
Sportcentrum Kops

Sportcentrum Kops: boksen en kickboksen.Lees verder »