Alex Blanchard

403 Forbidden

Alex Blanchard Reviews

  Fit worden

  Tijdje bezig nu denk 3 maanden begin was lastig want ik ben soms lui, resultaten na 3 maanden zijn goed, fitter, vet kwijt, spieren gekweekt maar vooral zelfvertrouwen gekregen.
  Een boksende vrouw, het voelt gewoon super.

  Sterke punten
  Motiverend, kan niet de kantjes er af lopen.......

  Zwakke punten
  Nog niet meegemaakt.

  Motiverend

  Motiverend dat is mijn ervaring, als iets oudere vrouw had ik iemand nodig voor motivatie, ik heb alle moed bijeen verzameld en met Alex afspraak gemaakt, prima gesprek, na de eerste trainingwas ik redelijk stuk, voelde mijn lichaam en spieren.
  Nu 3 maanden verder, 7 kg kwijt veel meer zelfvertrouwen, op zijn advies voeding aangepast, uiterst effectief, niet eenvoudig moet ik zeggen, maar mijn lichaam met de lente in aantocht ziet er beter uit.
  Ik voel me weer veel beter, dankjewel Alex.

  Astrid

  Sterke punten
  Motivatie, adviezen, ik kan niet verslappen bij hem want dat was mijn zwakke punt, geen excuus vinden dat ik niet vol gas gaf.

  Insprirerend !

  Was al even solo bezig, mijn gewicht was niet goed, motivatie was matig, altijd wel een smoes om niet te gaan en ik had al even last van mijn rechter schouder, liep de kantjes ervan af.

  Ik had gewoon een stok achter de deur nodig, iemand die mij achter mijn kont aan zat.

  Afspraak gemaakt met Alex over mijn situatie, na een halfuurtje besloot ik te kiezen voor een proefles, misschien wel een van mijn beste beslissingen ook, de eerste les was heftig, kon niet meer, ik schrok van mijn conditie, ik ging een verbintenis aan en 2 keer per week gingen wij aan het werk, spierpijn en vermoeidheid, na 3 ot 4 weken merkte ik dat mijn gewicht beter werd, mijn zelfvertrouwen groeide enorm, en mijn schouder was een stuk verbeterd, na 6 maanden later ben ik verslaafd aan sporten met Alex, geen verslapping, ik ben een trainingsbeest geworden door zijn instelling, voel me fitter dan ooit !

  We gaan zeker door nu 8 kg kwijt en veel meer kracht in mijn lichaam.

  Sterke punten
  Motivatie, inspirerend, respect

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Insprirerend !

  Was al even solo bezig, mijn gewicht was niet goed, motivatie was matig, altijd wel een smoes om niet te geaan en ik had al even last van mijn rechter schouder, liep de kantjes er van af.
  Ik had gewoon een stok achter de deur nodig, iemand die mij achter mijn kont aan zat.
  Afspraak gemaakt met Alex over mijn situatie, na een halfuurjte besloot ik te kiezen voor een proefles, misschien wel een van mijn beste beslissingen ook, de eerste les was heftig, kon niet meer, ik schrok van mijn conditie, ik ging een verbintenis aan en 2 keer per week gingen wij aan het werk, spierpijn en vermoeidheid, na 3 ot 4 weken merkte ik dat mijn gewicht bester werd, mijn zelfvertrouwen groeide enorm, en mijn schouder was een stuk verbeterd, na 6 maanden later ben ik verslaafd aan sporten met Alex, geen verslapping, ik ben een trainingsbeest geworden door zijn instelling, voel me fitter dan ooit !
  We gaan zeker door nu 8 kg kwijt en veel meer kracht in mijn liachaam.

  Sterke punten
  Motivatie ! Begeleiding.

  Zwakke punten
  nog niet gevonden

  Inspirerend

  Met een drukke baan als leidinggevende heb ik weinig tijd, mijn vorige sportschool was makkelijk, ik deed maar iets, nooit vol gas, keek op de klok en ging weer naar huis, ik voelde geen enkele verbetering.
  Via een vriend van mij Frits hoorde ik over Alex Blanchard zijn manier van lesgeven, nu geloof mij het was afzien en soms dacht ik stop er maar mee, spierpijn zacht uitgedrukt, maar afhaken ik kreeg er geen kans voor bij Alex hij zat 200% achter mijn broek aan, op een gegeven moment voelde ik mij steeds fitter worden, meer zelfvertrouwen, lichamelijk veel beter, het kost misschien ietsje meer maar de voldoening is groots, mijn manier van leidinggeven op mijn bedrijf heb ik ook wat strakker gezet sinds ik les krijg van Alex, doorgaan, nooit opgeven, een heerlijk gevoel is de beloning.
  Frits dank voor je tip en Alex we gaan er weer volledig voor.

  Liefs,

  Francien

  Sterke punten
  Motivatie, inspirerend, beleving, inzet, overbrengen.

  Zwakke punten
  Hij is mijn stok achter de deur ! ppur positief bedoeld dus.

  Inspirerend

  Veel te lang gewacht met een begin, nu 4 weken verder en ik merk het dagelijks veel stress kwijt, slaap beter en mijn instelling is beter, Alex is de stok achter de deur als ik weer eens zou verslappen, een man met inzicht, ervaring en zelf natuurlijk een grootheid geweest, hij drijft mij tot het uiterste en dat heb ik nodig.

  Sterke punten
  Instelling, mentaliteit, kwaliteit, stok achter de deur, doorgaan !

  Zwakke punten
  Nog niet gevonden.

  Professioneel

  Het is redelijk eenvoudig, les krijgen op een boksschool van leraren of van een echte professional die zelf de top heeft bereikt en weet wat er nodig is voor echt fit te worden.
  Ben nu 3 maanden bezig en voel de vooruitgang lichamelijk maar zeer zeker ook geestelijk, ben veel sterker geworden met eindelijk veel meer zelfvertrouwen dankzij Alex Blanchard.

  Antoon uit Amsterdam

  Sterke punten
  Mentaliteit !!! achter je kont aan zitten bij afzwakking.

  Zwakke punten
  Geen

  Disciple

  It's hard to explain in few words what Alex represents for this sport and his human skills.. His knowledge, his experience, his patience, his discipline would deserve a Bible to be written. Legendary! ..ah.. i was almost going to forget it: Excellent and Unmatched Trainer

  Sterke punten
  Champ Mentality, Hard and Super Technical Training

  Kampioen

  Alex gooit de zweep over de trainingen en dat is positief bedoeld, geen verslapping, je komt en dan wil hij 1000% inzet en motivatie, hij straalt dat zelf uit, soms heb ik een stok achter de deur nodig, nu verslappen past niet in zijn woordenboek, een grote sterkte vent met uitstraling en ja een groot boks kampioen geweest, ben geen 18 jaar meer maar ik voel me fitter, sterker en meer zelfvertrouwen dankzijn Alex zijn trainingen.

  Sterke punten
  Super motivatie, eist veel van je maar dat is de enige manier om echt beter te worden.

  Zwakke punten
  Geen

  Vertrouwen

  Als jonge vrouw heb ik boks les en conditie training van Alex gehad, dat viel tegen zo zwaar het is zeker in het begin, maar nu na x maanden voel ik mij safe, vertrouwen en de spierpijn is veel minder, mijn benen zijn lekker strak, Alex blij met jou liefs Simone

  Sterke punten
  Blijft achter me aan zitten, niet verslappen af en toe ben ik lui.

  Zwakke punten
  geen enkele

  Motiverend

  Ben nu x maanden bezig geweest maar het was niet even doen bij Alex, zelf een groot kampioen dus wist mij te raken, nu begint het een vast onderdeel van mijn leven te worden, buikspieren zijn sterk verbeterd, benen en rug en ik kan redelijk stoten geeft veel zelfvertrouwen !! Dankjewel Alex keep punching

  Sterke punten
  Motiverend, blijft je achter je kont aan zitten !!

  Zwakke punten
  Nee zeker niet

  Super motiverend

  Met Alex trainen is altijd even afzien maar ook een feestje !
  In relatief korte tijd merkte ik al resultaat, hij blijft je motiveren en dat gaf mij het juiste setje op weg naar een beter lichaam.

  Sterke punten
  Motiverend, weet waar hij over praat, geeft je positief op je donder, afhaken is er niet bij.

  Zwakke punten
  niet van toepassing

  Boxing with Alex

  Since 8 months I have been training with Alex. I had no experience with boxing prior to when I started with him, due to his training program I managed to lose 6 kg and I am able to train for 1 hour. And go true al the exercises he made for me. I feel much fitter and secure than before. Thank you for letting me feel fit again.

Bezoek Alex Blanchard

Schrijf een review