Reviews van deze auteur

Motiverend

Review over Alex Blanchard

Motiverend dat is mijn ervaring, als iets oudere vrouw had ik iemand nodig voor motivatie, ik heb alle moed bijeen verzameld en met Alex afspraak gemaakt, prima gesprek, na de eerste trainingwas ik redelijk stuk, voelde mijn lichaam en spieren.
Nu 3 maanden verder, 7 kg kwijt veel meer zelfvertrouwen, op zijn advies voeding aangepast, uiterst effectief, niet eenvoudig moet ik zeggen, maar mijn lichaam met de lente in aantocht ziet er beter uit.
Ik voel me weer veel beter, dankjewel Alex.

Astrid

Sterke punten
Motivatie, adviezen, ik kan niet verslappen bij hem want dat was mijn zwakke punt, geen excuus vinden dat ik niet vol gas gaf.

Inspirerend

Review over Alex Blanchard

Met een drukke baan als leidinggevende heb ik weinig tijd, mijn vorige sportschool was makkelijk, ik deed maar iets, nooit vol gas, keek op de klok en ging weer naar huis, ik voelde geen enkele verbetering.
Via een vriend van mij Frits hoorde ik over Alex Blanchard zijn manier van lesgeven, nu geloof mij het was afzien en soms dacht ik stop er maar mee, spierpijn zacht uitgedrukt, maar afhaken ik kreeg er geen kans voor bij Alex hij zat 200% achter mijn broek aan, op een gegeven moment voelde ik mij steeds fitter worden, meer zelfvertrouwen, lichamelijk veel beter, het kost misschien ietsje meer maar de voldoening is groots, mijn manier van leidinggeven op mijn bedrijf heb ik ook wat strakker gezet sinds ik les krijg van Alex, doorgaan, nooit opgeven, een heerlijk gevoel is de beloning.
Frits dank voor je tip en Alex we gaan er weer volledig voor.

Liefs,

Francien

Sterke punten
Motivatie, inspirerend, beleving, inzet, overbrengen.

Zwakke punten
Hij is mijn stok achter de deur ! ppur positief bedoeld dus.

reacties: