Nieuwe websites

Boksscholen

LuckyGym

Zuid-Holland

LuckyGym - Boksen met behoud van hersencellen. Lees verder »

Haagse Directe

Haagse Directe werd in augustus 2000 officieel opgericht. Recreatie- en wedstrijdboksers trainen hier zij aan zij. Haagse Directe houdt een aantal keer per jaar clubwedstrijden. Het mooiste evenement van het jaar is in november; Food Fight Music All Lees verder »

Aarts Sport Lisse

Zuid-Holland   •   1 Review

Aarts Sport Lisse boksen en kickboksen. Boksen een spel is van aanval en verdediging. Daarom is boksen nog steeds een ‘Nobel art of selfdefence\'. Natuurlijk wordt er hier geleerd om zuiver en correct te stoten. En met een goede techniek stoot je ui Lees verder »

Leons Boxing Gym

Zuid-Holland

Wil jij het boksen gebruiken als workout? Om af te vallen? Wil je technisch leren boksen? Bij ons leer je de bokstechnieken zonder ook maar een stoot op het hoofd te krijgen. Het is zelf verboden om op het hoofd te stoten. Alleen de vergevorderde erv Lees verder »

Boksvereniging Vermeulen Benthuizen

Zuid-Holland

Boksvereniging Vermeulen Benthuizen: het doel van onze vereniging is om op een sportieve manier recreatief te boksen! Niet tegen elkaar, maar met elkaar. Sportiviteit staat bij onze club hoog in het vaandel of je nu jong of oud bent, groot of klein. Lees verder »

Boksschool Teus de Kruyf
Dekker Bokssport

Zuid-Holland

Dekker Sport is de enige door de Nederlandse Boksbond (NBB) erkende boksschool in Dordecht. U kunt bij Dekker Sport zowel voor recreatief- als wedstrijdboksen terecht. Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen? Lees verder »

Goudse Boksvereniging

Zuid-Holland

De Goudse Boksvereniging is opgericht op 1 september 1971 en bestaat dus al bijna 35 jaar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Boks Bond. Lees verder »

LV-Boxing

Zuid-Holland   •   3 Reviews

De boksschool voor Leidschendam en Voorburg en omstreken. LV-Boxing in Leidschendam en Voorburg bied trainingen voor jong en oud, beginners en gevorderd. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsve Lees verder »

Mesa Sport

Zuid-Holland   •   1 Review

Mesa Sport Boks- en Fitness school: boksen stimuleert je kracht, snelheid, lichaam en geest. Dit is een sport die wordt bedreven onder gedisciplineerde boks -regels en -gewichten voor aspiranten, cadetten junioren en senioren. Lees verder »

Rotterdamse Boksvereniging Crooswijk

Zuid-Holland

Rotterdamse Boksvereniging Crooswijk: op onze boksvereniging volg je op wedstrijd- en recreatief niveau boks- en kickbokstrainingen. Ook hebben wij voor senioren vanaf 55 jaar aparte bokstrainingen bij onze Dutch Windmills. De trainingen zijn onder b

Lees verder »

Boksschool Gerard Bok

Zuid-Holland   •   2 Reviews

Boksschool Gerard Bok: De school bestaat sinds 1996 en wordt geleid door oud profbokser Gerard Bok. Iedereen met een goed humeur en voldoende inzet is welkom. Dus als je in de buurt bent en je bent ouder dan 14 jaar kom dan een kijkje nemen in onze b Lees verder »

Boksvereniging Van t Hof

Zuid-Holland

Boksvereniging Van t Hof werd in 1947 opgericht door de naam drager. Wie was Herman van 't Hof? De eerste in de Hollandse boksgeschiedenis die Europees kampioen werd,in 1926. Herman van t Hof werd op zijn 18e jaar al profbokser, was o.a. Amateur kampi

Lees verder »

Spider Gym

Zuid-Holland

Spider Gym: Het volgende motto wordt als uitgangspunt gebruikt bij het geven van trainingen: Alle mensen zijn hetzelfde. Het zijn slechts hun gebruiken die verschillen. Lees verder »

Van Egmond Fitness & Boxing

Zuid-Holland

Bij sportschool Van Egmond Fitness & Boxing in Oud-Beijerland kun je dagelijks trainen onder deskundige begeleiding op een ontspannen manier. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in de bokswereld. Boksen Lees verder »

Boksschool Houwaart

Zuid-Holland   •   1 Review

Welkom bij Boksschool Houwaart. U kunt bij deze Haagse Boksschool terecht voor heren, jeugd en dames boksen, thai-boksen allemaal in hartje centrum. Normen en waarden, sportiviteit, professionele begeleiding en plezier staan bij onze boksschool hoog Lees verder »

Team Ypenburg

Zuid-Holland

Team Ypenburg is een splinternieuwe vechtsportschool in de wijk Ypenburg Den Haag. Lees verder »

BoksZoetermeer

Zuid-Holland   •   4 Reviews

Boks! / Premium Boxing Club | Boksen Bokslessen Boksschool in Zoetermeer | Ook fitness krachttraining Personal Training – Premium Boxing Club Premium Boxing Club | Boksen Bokslessen Boksschool in Zoetermeer | Ook fitness krachttraining Personal T Lees verder »

BoxingGroup
Van 't Hof Rotterdam
RBV Crooswijk

Zuid-Holland

Standaard - RBV Crooswijk (powered by e-captain.nl) Lees verder »

Dojo Burning Heart
Allroundboxing

Zuid-Holland

Allroundboxing | Boksen en Kickboksen Lees verder »

DekkerSport

Zuid-Holland

Dekker Sport - De enige erkende boksschool van Dordrecht Dekker Sport is de enige door de Nederlandse Boksbond (NBB) erkende boksschool in Dordecht. U kunt bij Dekker Sport zowel voor recreatief- als wedstrijdboksen terecht. Lees verder »

BoxingBenthuizen

Zuid-Holland

Boksvereniging Vermeulen Benthuizen B.V.B. Het doel van onze vereniging is om op een sportieve manier recreatief te boksen ! Niet tegen elkaar, maar met elkaar, Sportiviteit staat bij ons hoog in het vaandel, Zaterdag aangepaste dames training ! Lees verder »


Boksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen