Nieuwe Boksscholen

Boksscholen

LuckyGym

Zuid-Holland

LuckyGym - Boksen met behoud van hersencellen.Lees verder »

Boksschool Gerard Bok

Zuid-Holland   •   2 Reviews

Boksschool Gerard Bok: De school bestaat sinds 1996 en wordt geleid door oud profbokser Gerard Bok. Iedereen met een goed humeur en voldoende inzet is welkom. Dus als je in de buurt bent en je bent ouder dan 14 jaar kom dan een kijkje nemen in onze bLees verder »

Boksvereniging Van t Hof

Zuid-Holland

Boksvereniging Van t Hof werd in 1947 opgericht door de naam drager. Wie was Herman van 't Hof? De eerste in de Hollandse boksgeschiedenis die Europees kampioen werd,in 1926. Herman van t Hof werd op zijn 18e jaar al profbokser, was o.a. Amateur kampi

Lees verder »

Spider Gym

Zuid-Holland

Spider Gym: Het volgende motto wordt als uitgangspunt gebruikt bij het geven van trainingen: Alle mensen zijn hetzelfde. Het zijn slechts hun gebruiken die verschillen.Lees verder »

Zeeland

Boksclub DOS is aangesloten bij de Nederlandse Boks Bond.Lees verder »

Van Egmond Fitness & Boxing

Zuid-Holland

Bij sportschool Van Egmond Fitness & Boxing in Oud-Beijerland kun je dagelijks trainen onder deskundige begeleiding op een ontspannen manier. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in de bokswereld. BoksenLees verder »

Boksschool Houwaart

Zuid-Holland   •   1 Review

Welkom bij Boksschool Houwaart. U kunt bij deze Haagse Boksschool terecht voor heren, jeugd en dames boksen, thai-boksen allemaal in hartje centrum. Normen en waarden, sportiviteit, professionele begeleiding en plezier staan bij onze boksschool hoog Lees verder »

Team Ypenburg

Zuid-Holland

Team Ypenburg is een splinternieuwe vechtsportschool in de wijk Ypenburg Den Haag.Lees verder »

8Counts

Noord-Holland   •   9 Reviews

De bokslessen zijn voor iedereen en bestaat uit boksen, cardio en conditietraining. Als je in beweging wilt blijven, afvallen of aan je lichaam wilt werken dan zijn de bokslessen daar zeker geschikt voor. Niet alleen lichamelijk maar mentaal word je Lees verder »

GenerationGym

Noord-Holland

Generation Gym - Fitness & Kickboksen Generation Gym is de plek voor jong en oud om te werken aan je vorm. Fitness & Kickboksen.Lees verder »

VerhaegenSports

Limburg

Op 8 oktober 2007 zijn wij gestart met onze vereniging. Frans Verhaegen, Jean Verhaegen, Jo Verhaegen, Robert & Chantalle van Poppel-Verhaegen wilden graag hun passie van de bokssport overdragen aan anderen. Onze vereniging is aangesloten bij de Lees verder »

BoksteamAssen
Zwolscheboksclub
BoksclubPettit

Overijssel

Boksclub Pettit | Boksen in Noord Holland bij Boksclub Pettit te Egmond aan de Hoef Boksclug PettitLees verder »

DOS Boks-Conditievereniging

Overijssel

DOS Boks- en Conditievereniging | De Boksschool van Enschede en omstreken Lees verder »

LoekiesGym

Overijssel

HOME - LOEKIE'S GYM Loekies gym, de sportschool van Zwolle en omgeving.Lees verder »

PrivateVictory
FitnesscentreMetamorfose

Flevoland

Fitnesscentre Metamorfose - fitnesscentremetamorfose.nl De old-school sportschool van Lelystad. Geen inschrijfgeld! Gratis proefles! We staan zoals altijd weer voor u klaar.. Waarbij persoonlijke begeleidiLees verder »

SecondsOut

Flevoland

Boksschool en Kickboksschool Almere | Seconds Out Op zoek naar een boksschool of kickboksschool in Almere? Seconds Out is de grootste Boks- en Kickboks Gym van Almere!Lees verder »

BoksverenigingDelfzijl

Groningen

BVD - gRapHicWebDesign boksvereniging delfzijl graphicwebdesign appingedamLees verder »

BoxingStadGroningen

Groningen   •   1 Review

Boxing Stad Groningen - Welkom bij Boxing Stad Groningen Boxing Stad Groningen is een gemengde boksclub waar plezier in het sporten, een positieve sfeer en respectvol met elkaar omgaan bovenaan staan.Lees verder »

SportschoolvanHouten
SportschoolDemirc

Limburg

Sportschool Demirci | Maastricht | MaastrichtLees verder »

ABCC-Apeldoorn
AlecoSportVisions

Noord-Brabant

Aleco Sport Visions - Talentencentrum Zuidwest Nederland Aleco Sport Visions biedt topbegeleiding op sportief en sociaal vlak. Wij zetten mensen graag in beweging en benutten sport om andere talenten te ontdekken.Lees verder »


Boksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen