BoksverenigingKerkrade
Bullsports

Bullsports Venlose Boksvereniging: lid van de Nederlandse Boksbond in Noord-Limburg.Lees verder »
BVS: BoksVereniging Spekholzerheide

BVS is de boksvereniging van Kerkrade. De vereniging is in 1942 opgericht en is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Bij BVS leert u de kunst van zelfverdediging; The noble art of self-defense !Lees verder »
De Amateur

Bij boksschool De Amateur wordt er in drie groepen getraind: Beginnersgroep, Recreantengroep en Wedstrijdgroep.Lees verder »
DeAmateur
Energetic Training

Energetic Training | Boksclub Horst

Ben je op zoek naar uitdagende, gevarieerde en toegankelijke trainingen en workshops? Dan zit je hier goed! Bij Energetic Training gebruiken we boksen als trainingsmiddel en wordt plezier, respect en veiligheid voLees verder »
Olympus Boxing

Olympus | www.Olympusboxing.nl boksen, maastricht, maastricht boksen, boxingLees verder »
OlympusBoxing

Olympus | www.Olympusboxing.nl boksen, maastricht, maastricht boksen, boxingLees verder »
SportClub Maastricht

Voor boksen in Maastricht en omstreken kunt u terecht bij SportClub Maastricht (SCM). Het doel van SCM is het boksen op wedstrijdniveau te bewaren voor Maastricht. Maar u bent ook van harte welkom als u recreatief met de bokssport bezig wilt zijnLees verder »
SportschoolDemirc

Demirci Gym is al meer dan 25 jaar een begrip in de Limburgse vechtsportwereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het geven van kickboks lessen. Vanaf de eerste les wordt er een inschatting gemaakt van het niveau en de knelpunten van de cursisten. Di

Lees verder »
VerhaegenSports

Op 8 oktober 2007 zijn wij gestart met onze vereniging. Frans Verhaegen, Jean Verhaegen, Jo Verhaegen, Robert & Chantalle van Poppel-Verhaegen wilden graag hun passie van de bokssport overdragen aan anderen. Onze vereniging is aangesloten bij de Lees verder »