Masato Sport & Dance Academy Roosendaal Sport | Martial Arts | Dans | Entertainment |

Masato Reviews

  In één woord: slecht!

  Dit bedrijf zet minderjarige trainers in om zeer onprofessionele groepslessen te geven waarvan de kwaliteit ontbreekt. Deze zeer jonge trainers hebben geen diploma waardoor zij niet bevoegd zijn om les te geven.
  Verder gaan ze een contract aan met een minderjarige zonder dat er getekend is door een ouder/voogd, wat letterlijk in het contract als vereiste geldt. Daarom is het contract dus wettelijk niet bindend.
  Als argument gebruiken ze dat er een ouder zou komen kijken naar de les, waardoor er op deze manier toestemming gegeven zou worden. Wettelijk is dit niet legaal, omdat het niet schriftelijk en zwart op wit getekend is.
  Wanneer je je abonnement wil opzeggen bij dit bedrijf draaien ze 180 graden om en gaan ze bedreigingen sturen en persen ze geld af van een minderjarige.
  Let op: sluit daarom GEEN abonnement af bij dit bedrijf. Je wordt opgelicht waar je zelf bij staat.
  En natuurlijk gaan ze mijn review ontkennen net zoals alle andere negatieve reviews. Alles om goed over te komen. Maar schijn bedriegt. Hopelijk maken ze geen nieuwe slachtoffers en zorgen ze er eerst voor dat hun zaken op orde zijn.

Bezoek Masato

Schrijf een review