Boksschool Gerard Bok: De school bestaat sinds 1996 en wordt geleid door oud profbokser Gerard Bok. Iedereen met een goed humeur en voldoende inzet is welkom. Dus als je in de buurt bent en je bent ouder dan 14 jaar kom dan een kijkje nemen in onze boksschool.

Boksschool Gerard Bok Reviews

 • Leuk -

  Het is een goede en leuke boksschool. Doen het niets voor winst maar om je te leren boksen. Leuke en aardige trainers.

  Sterke punten
  Niet voor de winst Leuke en aardige trainers

  Zwakke punten
  Het is wat klein dus kan wel eens druk zijn

  Door Cody op 17 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik boks al vele jaren met veel plezier bij de boksschool van Gerard Bok. Hier wordt op hoog niveau lesgegeven door ervaren trainers. Er wordt gebokst met veel respect voor elkaar waardoor iedereen met elkaar kan boksen. Jong, oud, groot, klein, heren en dames. Er worden regelmatig goede wedstrijdboksers afgeleverd omdat er veel op techniek en uithoudingsvermogen wordt getraind. Het is een klein en super gezellige boksschool.

  Sterke punten
  Goede trainers, gezelligheid, niet commercieel maar liefde voor de bokssport. De ervaren boksers leren de minder ervaren boksers beter te worden ipv te laten zien dat ze veel beter zijn. Dus respect voor elkaar.

  Zwakke punten
  Klein gebouw dus kan het wel eens druk zijn.

  Door Peter op 24 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Boksschool Gerard Bok

Schrijf je eigen reviewBoksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen