Reviews van deze auteur

Professioneel

Review over Alex Blanchard

Het is redelijk eenvoudig, les krijgen op een boksschool van leraren of van een echte professional die zelf de top heeft bereikt en weet wat er nodig is voor echt fit te worden.
Ben nu 3 maanden bezig en voel de vooruitgang lichamelijk maar zeer zeker ook geestelijk, ben veel sterker geworden met eindelijk veel meer zelfvertrouwen dankzij Alex Blanchard.

Antoon uit Amsterdam

Sterke punten
Mentaliteit !!! achter je kont aan zitten bij afzwakking.

Zwakke punten
Geen

Kampioen

Review over Alex Blanchard

Alex gooit de zweep over de trainingen en dat is positief bedoeld, geen verslapping, je komt en dan wil hij 1000% inzet en motivatie, hij straalt dat zelf uit, soms heb ik een stok achter de deur nodig, nu verslappen past niet in zijn woordenboek, een grote sterkte vent met uitstraling en ja een groot boks kampioen geweest, ben geen 18 jaar meer maar ik voel me fitter, sterker en meer zelfvertrouwen dankzijn Alex zijn trainingen.

Sterke punten
Super motivatie, eist veel van je maar dat is de enige manier om echt beter te worden.

Zwakke punten
Geen

Vertrouwen

Review over Alex Blanchard

Als jonge vrouw heb ik boks les en conditie training van Alex gehad, dat viel tegen zo zwaar het is zeker in het begin, maar nu na x maanden voel ik mij safe, vertrouwen en de spierpijn is veel minder, mijn benen zijn lekker strak, Alex blij met jou liefs Simone

Sterke punten
Blijft achter me aan zitten, niet verslappen af en toe ben ik lui.

Zwakke punten
geen enkele

Motiverend

Review over Alex Blanchard

Ben nu x maanden bezig geweest maar het was niet even doen bij Alex, zelf een groot kampioen dus wist mij te raken, nu begint het een vast onderdeel van mijn leven te worden, buikspieren zijn sterk verbeterd, benen en rug en ik kan redelijk stoten geeft veel zelfvertrouwen !! Dankjewel Alex keep punching

Sterke punten
Motiverend, blijft je achter je kont aan zitten !!

Zwakke punten
Nee zeker niet

reacties: