Choku Gym bokslessen: zowel recreanten als wedstrijd boksers kunnen bij ons trainen. Een goede bokstraining voor een ieder die zijn conditie wil verbeteren, die zowel een lichamelijke als geestelijke uitdaging zoekt, die de bokstechniek onder de knie wil krijgen, en voor diegene die zich gecontroleerd willen afreageren en een relaxte sfeer waarderen.

Choku Gym Reviews

 • Sinds 2 jaar woon ik in Zaandam en de buurt is voor mij vrijwel nog onbekend. Afgelopen donderdag hoorde ik dat er ergens boksles werd gegeven en ik was gelijk enthousiast als (kick)boksliefhebber. Ik kwam thuis tikte het adres van Choku gym in en hoopte al dat het niet te ver uit de buurt was. Nou ik had mazzel fietsend 3 min van mijn huis vandaan. Ik kwam er aan en was een beetje gespannen omdat ik tegelijkertijd nieuwe mensen zou leren kennen. Ik kwam binnen en werd gelijk vriendelijk door iedereen begroet. de spanning was eraf en ik liep de zaal in. Net zoals mij was iedereen enthousiast en vrolijk. Ik had een trainer verwacht en was ook aangenaam verrast toen er een vrouw binnen kwam om les te geven! hoe leuk is dat! De training begon en ik heb me kapot getraind het was pittig maar iedereen was lekker op dreef. Ik heb het super naar mijn zin gehad en de boks training was perfect. Ik ben er volgende week zeker weer bij want ik voelde me er gelijk thuis.

  osu

  Sterke punten
  familie gevoel bij binnenkomst
  top training

  Door San op 13 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewBoksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen