Welkom bij Boksschool Houwaart. U kunt bij deze Haagse Boksschool terecht voor heren, jeugd en dames boksen, thai-boksen allemaal in hartje centrum. Normen en waarden, sportiviteit, professionele begeleiding en plezier staan bij onze boksschool hoog in het vaandel!

Boksschool Houwaart Reviews

  • Ik train nu al meer dan een jaar met veel plezier bij Boxschool houwaard. IN de afgelopen maanden hebben ze hun les programma omgegooid en kan je er elke avond van maandag tot vrijdag terecht voor een geweldige training. De trainers zijn goed pushen je tot je uiterste. Daarnaast letten ze goed op en geven voldoende aandacht aan techniek zodat je echt elke week beter en beter wordt. De mensen, mannen en vrouwen, die er komen trainen zijn aardige mensen en de sfeer is altijd goed. Er komt geen agressie of haantjes gedrag voor. Kortom wat mij betreft de beste school om te komen trainen of je nu een beginnend boxer bent of al een paar jaartjes ervaring hebt

    Door Avner op 14 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Boksschool Houwaart

Schrijf je eigen reviewBoksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen