Zoek in de buurt

LuckyGym

Zuid-Holland

LuckyGym - Boksen met behoud van hersencellen. Lees verder »

Haagse Directe

Haagse Directe werd in augustus 2000 officieel opgericht. Recreatie- en wedstrijdboksers trainen hier zij aan zij. Haagse Directe houdt een aantal keer per jaar clubwedstrijden. Het mooiste evenement van het jaar is in november; Food Fight Music All Lees verder »

Aarts Sport Lisse

Zuid-Holland   •   1 Review

Aarts Sport Lisse boksen en kickboksen. Boksen een spel is van aanval en verdediging. Daarom is boksen nog steeds een ‘Nobel art of selfdefence\'. Natuurlijk wordt er hier geleerd om zuiver en correct te stoten. En met een goede techniek stoot je ui Lees verder »

Leons Boxing Gym

Zuid-Holland

Wil jij het boksen gebruiken als workout? Om af te vallen? Wil je technisch leren boksen? Bij ons leer je de bokstechnieken zonder ook maar een stoot op het hoofd te krijgen. Het is zelf verboden om op het hoofd te stoten. Alleen de vergevorderde erv Lees verder »

Boksvereniging Vermeulen Benthuizen

Zuid-Holland

Boksvereniging Vermeulen Benthuizen: het doel van onze vereniging is om op een sportieve manier recreatief te boksen! Niet tegen elkaar, maar met elkaar. Sportiviteit staat bij onze club hoog in het vaandel of je nu jong of oud bent, groot of klein. Lees verder »

Boksschool Teus de Kruyf
Dekker Bokssport

Zuid-Holland

Dekker Sport is de enige door de Nederlandse Boksbond (NBB) erkende boksschool in Dordecht. U kunt bij Dekker Sport zowel voor recreatief- als wedstrijdboksen terecht. Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen? Lees verder »

Goudse Boksvereniging

Zuid-Holland

De Goudse Boksvereniging is opgericht op 1 september 1971 en bestaat dus al bijna 35 jaar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Boks Bond. Lees verder »

LV-Boxing

Zuid-Holland   •   3 Reviews

De boksschool voor Leidschendam en Voorburg en omstreken. LV-Boxing in Leidschendam en Voorburg bied trainingen voor jong en oud, beginners en gevorderd. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsve Lees verder »

Mesa Sport

Zuid-Holland   •   1 Review

Mesa Sport Boks- en Fitness school: boksen stimuleert je kracht, snelheid, lichaam en geest. Dit is een sport die wordt bedreven onder gedisciplineerde boks -regels en -gewichten voor aspiranten, cadetten junioren en senioren. Lees verder »

Boksscholen.nl

Op BoksScholen.nl lees je reviews over alle boksscholen in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boksscholen