Abov - 2 Reviews

Last updated: 19 mei 2017
Abov Logo

50% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Abov
  2. Abov Reviews
  3. Schrijf ook een review over Abov

Abov

De boksschool Abov is een door de Nederlandse Boks Bond (NBB) erkende vereniging. Op deze boksschool wordt er les gegeven door gediplomeerde bokstrainers. ABOV wordt geheel door vrijwilligers bemand. Er wordt les gegeven aan circa 160-200 recreatie boksers en scholieren uit Hoorn en omgeving.

Deze vereniging heeft diverse faciliteiten, die men niet of nauwelijks elders aantreft. Het gebouw heeft een permanent opgestelde wedstrijd boksring en alle voorzieningen zoals: aparte douche gelegenheid voor dames en heren, een wedstrijd boksring, een ruimte om te trainen met een bokszak, een spiegelwand voor schaduw boksen, een fitnes ruimte met toestellen voor de kracht training en een kleine kantine waar sport drankjes verkrijgbaar zijn.

Leden hebben de unieke mogelijkheid om in een wedstrijd boksring naar keuze te sparren met een tegenstander. De bokstrainingen zijn zeer uiteenlopend, waarbij het gehele lichaam en de geest worden betrokken. Het is een sport, die zorgt voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid en karakter. Boksen kan beoefend worden als een recreatiesport, als wedstrijd sport, of voor fitness of conditie training, waarbij mentaliteit, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid verbeterd kunnen worden. De bokssport wordt zowel door mannen als vrouwen tussen 12 en 80 jaar beoefend.

Abov Details

Hits: 1676

URL: http://www.abov.nl/

CategorieŽn: Noord-Holland

Reviews: 2Reviews en Ervaringen over Abov

Er zijn nog geen reviews geschreven over Abov

Schrijf ook een review over Abov

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Abov aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Abov aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Abov


Home Ľ Noord-Holland Ľ Abov